Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тvart тръгва по Мсат от 1-ви декември

отпечатай новината

01.12.2009 10:30 | Видян 4097 пъти

Тvart тръгва по Мсат от 1-ви декември

От първи декември по телевизия МСАТ ще се излъчва tvart.  Световната култура и туризъм ще бъдат представяни всеки ден – от понеделник до неделя от 11.30 часа.

Тvart е телевизия и уебсайт /tvart.info/ за изкуство, култура, туризъм и пътешествия, която се разпространява в целия свят по интернет - достъпна за всеки човек на Земята, по всяко време на денонощието, чрез лаптоп, офис компютър, телевизор и мобилен телефон. 100-секундни видео клипове ще представят култура и туризъм от цял свят - скулптура, графика, живопис, фотография, хотели, анимация, архитектура,  етнография, мода, дизайн и т.н. Без каквито и да било коментари на диктори или „специалисти“, пред нас ще се разгърне масовото и елитарното, класическото и съвременно изкуство на Индия, Египет, Сирия, Турция, Гърция, Италия, Малта, Испания, Холандия, Швейцария, Германия, Великобритания и разбира се – България.

По MSAT „tvart представя...“ както най-новите изложби и събития от целия свят, така и „вечните“ ценности на големите галерии и музеи. Ежемесечно ще имат своята премиера и документални филми, някои от които са трилогиите „Истината за Орфей“ и „Пътят на човешката цивилизация“. Тази седмица зрителите ще видят първа част от колекцията на Национална художествена галерия София и най-любопитното от Мумбай, Индия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !