Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо...

Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство,...

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Зидарова: Няма да се предам!

отпечатай новината

02.12.2009 11:00 | Видян 10458 пъти | Гласували 2

Деси Зидарова: Няма да се предам!

От полицията работят по няколко версии по случая с побоя над актрисата и модел Деси Зидарова, но все още няма нищо конкретно. Това заяви по телефона за "Тази сутрин" самата Зидарова, съобщи бТВ.

Тя отрече някога да са я заплашвали и заяви, че няма лична охрана. "Аз наистина имам човек, който се движи с мен – шофьор, които ми помага в ежедневните задачи, но той не е охрана", каза тя.

Актрисата каза още, че има версии кой може да е поръчал покушението над нея, но няма хора, на които да се довери. Добави, че евенуално би споделила само на премиера Бойко Борисов или на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Деси допълни, че вярва на разследващите и на полицаите, но по думите й "човек, който може да си позволи 5 човека да набият една жена, може много неща да си купи".

"Аз съм силна по природа и това нещо не може да ме сломи. Радвам се, че духът ми е силен и няма да се предам", беше категорична Зидарова. Тя допълни, че лекарите в "Пирогов" са доволни от възстановяването й. След побоя жената е с два наранени крака, разкъсани меки тъкани и множество кръвонасядания.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !