Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Българско парче достига топ 4 в най-голямата радиостанция в Турция

отпечатай новината

07.12.2009 15:45 | Видян 5517 пъти | Гласували 1

Българско парче достига топ 4 в най-голямата радиостанция в Турция

Българската музика може да се похвали със сериозно постижение, след като безспорния хит на Румънеца и Енчев с участието на легендарния Turbo B (SNAP) достигна до № 4 в слушателскта класация  на радио Mydonose (Турция). Изпълнителите признават, че не са очаквали сингълът им да се превърне в такъв хит в южната ни съседка, но са горди от това че България вече се налага със своята музика извън граница. Парчето всъщност е ремиксирана денс версия на сингъла – „Don’t cha know” и неговия успех предшества разпространението му в България.  Феновете ще имат възможност да чуят хитовия ремикс съвсем скоро и по българските радиостанции.

Вдъхновени от успеха на сингъла, Румънеца и Енчев веднага се заемат да направят и подходяща визия за ремиксираната версия. Скоро и зрителите ще имат възможността да видят видеото към Don’t cha know (Dance Remix).

Денс ремиксът на „Don’t cha know” е част от предстоящия CD single, който ще включва още цели шест ремикса на парчето. Зад ремиксите застават едни от най-добрите имена на холандската денс музика – San Marco and Montoya. Интересното е че самият Turbo B (SNAP), прави специален ремикс, който има много характерното за Щатите, хип-хоп звучене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !