Щерката на Гала се пусна по бански и...

Щерката на Гала, която отчаяно иска да догони славата на...

Новият Ерген не иска жени като...

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев...

Катето Евро отказва цигарите

отпечатай новината

08.12.2009 15:40 | Видян 8724 пъти

Катето Евро отказва цигарите

Катерина Евро направи вчера първата процедура за отказване от цигарите по метода SmokeEX-PRO, при който точки върху ушната мида и носа се обработват с комбинация от пулсиращ лазер и лек стимулиращ ток.

Вярвам единствено на д-р Динко Младенов и екипа на неговата клиника „Медукис Алфа” в Пловдив. Затова се качих на колата и дойдох специално от София до града на тепетата, сподели веднага след манипулацията ко-водещата на „Вечерното шоу на Азис” и звезда от „Царете на комедията”. За първи път решавам твърдо да откажа цигарите и това не е нещо, което сега ми е скимнало и правя някаква реклама на някой. Просто вече няма накъде, искам вече да не пуша, да мога да дишам и да спортувам повече, искрено призна Катето Евро. Имах желание да го направя и съм силно обнадеждена, че ще стане още след първата процедура. Лекарката, д-р Десислава Ночева, ми каза, че може да не се наложи повторна, самата тя е отказала цигарите само с една манипулация. Мислих, че процедурата е много страшна, но въобще не е така. Не усетих никаква болка, третирането на точките върху ушите и носа трае около 10 минути, обясни известната актриса. Германци са измислили метода. Подтиска желанието към никотина, подтиска потребността да държиш цигара. Твърдо съм решила да се преборя с този порок. Психически много добре за това ми действа д-р Младенов и целия му екип, всички са толкова позитивни и готини хора. Направих си и пълни изследвания в „Медикус Алфа”, които показаха, че съм добре. Чувствам се спокойно и приятно тук. Направо ми се иска да се местя да живея в Пловдив, откровеничи чаровницата от хитовия филм „Оркестър без име”.
След процедурата Катето Евро веднага се обади на сина си Сашо, за да го агитира да спре цигарите. И той пуши, как няма да пуши като ние с баща му сме му давали този ужасен пример вкъщи, коси се актрисата. Моля, особено младите хора, да се откажат от тази отрова. И понеже от опит знам, че е трудно, нека си помогнат с метода SmokeEX-PRO. 
Катето се зарадвала, когато обявиха, че ще забранят тютюнопушенето в заведенията. Това вето наистина действа стимулиращо, установила звездата миналата есен в Париж. Като страстен пушач си бях взела 10 кутии цигари за 5-те дни престой там, разказа тя. Изпуших по-малко от две. Като няма тютюнев дим в кафенетата и ресторантите ти не се дразниш, просто не палиш, а не както е тук още с влизането от вратата и съм извадила запалката. Хубаво е, че ще забранят цигарите и в България, не крие задоволството си известната с пиперливия си език актриса и водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !