Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Катето Евро отказва цигарите

отпечатай новината

08.12.2009 15:40 | Видян 9372 пъти

Катето Евро отказва цигарите

Катерина Евро направи вчера първата процедура за отказване от цигарите по метода SmokeEX-PRO, при който точки върху ушната мида и носа се обработват с комбинация от пулсиращ лазер и лек стимулиращ ток.

Вярвам единствено на д-р Динко Младенов и екипа на неговата клиника „Медукис Алфа” в Пловдив. Затова се качих на колата и дойдох специално от София до града на тепетата, сподели веднага след манипулацията ко-водещата на „Вечерното шоу на Азис” и звезда от „Царете на комедията”. За първи път решавам твърдо да откажа цигарите и това не е нещо, което сега ми е скимнало и правя някаква реклама на някой. Просто вече няма накъде, искам вече да не пуша, да мога да дишам и да спортувам повече, искрено призна Катето Евро. Имах желание да го направя и съм силно обнадеждена, че ще стане още след първата процедура. Лекарката, д-р Десислава Ночева, ми каза, че може да не се наложи повторна, самата тя е отказала цигарите само с една манипулация. Мислих, че процедурата е много страшна, но въобще не е така. Не усетих никаква болка, третирането на точките върху ушите и носа трае около 10 минути, обясни известната актриса. Германци са измислили метода. Подтиска желанието към никотина, подтиска потребността да държиш цигара. Твърдо съм решила да се преборя с този порок. Психически много добре за това ми действа д-р Младенов и целия му екип, всички са толкова позитивни и готини хора. Направих си и пълни изследвания в „Медикус Алфа”, които показаха, че съм добре. Чувствам се спокойно и приятно тук. Направо ми се иска да се местя да живея в Пловдив, откровеничи чаровницата от хитовия филм „Оркестър без име”.
След процедурата Катето Евро веднага се обади на сина си Сашо, за да го агитира да спре цигарите. И той пуши, как няма да пуши като ние с баща му сме му давали този ужасен пример вкъщи, коси се актрисата. Моля, особено младите хора, да се откажат от тази отрова. И понеже от опит знам, че е трудно, нека си помогнат с метода SmokeEX-PRO. 
Катето се зарадвала, когато обявиха, че ще забранят тютюнопушенето в заведенията. Това вето наистина действа стимулиращо, установила звездата миналата есен в Париж. Като страстен пушач си бях взела 10 кутии цигари за 5-те дни престой там, разказа тя. Изпуших по-малко от две. Като няма тютюнев дим в кафенетата и ресторантите ти не се дразниш, просто не палиш, а не както е тук още с влизането от вратата и съм извадила запалката. Хубаво е, че ще забранят цигарите и в България, не крие задоволството си известната с пиперливия си език актриса и водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !