Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Валентина разкри най-съкровените си чувства

отпечатай новината

09.12.2009 11:00 | Видян 4886 пъти

Валентина разкри най-съкровените си чувства

Атрактивната Валентина вече е готова с видеото към най-новата си песен „Боли ли?”. Екзотичната хубавица издаде, че историята, която разказва в текста на парчето е провокирана от нейна лична любовна история. Освен, че откри най-съкровената част от своя вътрешен свят, изпълнителката на DIAPASON RECORDS доказа, че не се притеснява да експериментира и с визията си и в клипа демонстрира тотално променена визия.
Текстът на „Боли ли? разказва една толкова позната история, че със сигурност мнозина биха открили по нещо за себе си. Свързан е с една жена, която се е разделила с мъжа на живота си. Той е намерил друга и постоянно демонстрира любовта си пред своята бивша, което я наранява. В крайна сметка, се оказва, че и двамата не са особено щастливи от пътя, който са поели. Самата Валентина изживяла точно такава любовна драма преди време. Била толкова силно емоционално разтърсена, че когато се случило, не искала да го обсъжда с близките си. След време обаче осъзнала, че ако въплъти в песен този океан от страсти, който е изпитала, със сигурност ще се получи много въздействащо парче. Ето защо тя споделила своята идея с младата текстописка Тина Денчева и тя претворила емоциите на Валентина по един брилянтен начин.
„Мисля си, че няма човек, който да не е изпитвал подобни чувства. Раздялата винаги е тежка и се преживява още по-трудно, когато има много силни чувства. Песента е много лична за мен, много истинска и се надявам почитателите ми да я оценят.”, разказа гласовитата певица от каталога на DIAPASON RECORDS.
Тъй като историята, която разказва била много съкровена, Валентина била твърдо решена да заложи на авторска музика, създадена специално за нея от Иван Иванов.
“Този път реших всичко да е напълно различно от предишните ми две парчета. Разказах лична история, заложих на авторска музика и затова реших, че няма как да не провокирам публиката и с тотално различен имидж. Ето защо, след известно колебание, промених цвета на косата си и минах в отбора на блондинките. Харесва ми как се получи!”.
Атрактивният стайлинг във видеото „Боли ли?” е дело на Тони и показва красавицата в три различни и стилни тоалета. За грима се е погрижил Бони, а за косата – Жоро. „Направо съм неузнаваема в това видео. Толкова различно изглеждам. Много съм доволна и благодаря на целия екип.”, не крие задоволството си чаровната Валентина.
Не пропускайте видеоклипа към песента „Боли ли?” на атрактивната Валентина в ефира на Фен ТВ от днес!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !