Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

НАТФИЗ подкрепя И АЗ МОГА

отпечатай новината

10.12.2009 13:00 | Видян 4208 пъти

НАТФИЗ подкрепя И АЗ МОГА

За втора поредна година на 11, 12 и 13 декември НАТФИЗ организира FORUM HONORIS CAUSA – преглед на продукцията на студентите от факултет „Екранни изкуства”. Ще бъдат показани голяма част от заснетите късометражни филми, упражнения и дипломни работи на студентите.

Предвидени са срещи и дискусии с талантливи и успешни млади режисьори, както и специална филмова селекция с дебютни филми на преподаватели от НАТФИЗ.
За всички кандидат-студенти ще бъдат организирани специални лекции с преподаватели от НАТФИЗ. До тях ще имат достъп всички желаещи, които проявяват интерес към обучението в Академията. 

НАТФИЗ Форум Honoris Causa подкрепя кампаниите и инициативите на фондация 
И АЗ МОГА / I Can Too - www.icantoo.eu 

В тазгодишната програма ще бъдат показани филми на студенти от НАТФИЗ, които засягат темата за хората в неравностойно положение.
И АЗ МОГА ще вземе участие в избора за най-добър филм в този раздел, а избраната лента може да бъде използвана в бъдещи инициативи, популяризиращи фондацията.

По време на форума ще можете да си закупите аксесоари I Can Too и да подкрепите Центъра за деца с аутизъм, който И АЗ МОГА създава в гр. Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !