Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

"So, Happy in Paris ?" So happy at Chervilo with PRO FM

отпечатай новината

11.12.2009 15:40 | Видян 3758 пъти | Гласували 1

19 Декември. Гр. София. За първи път в България пристига лейбъл, представящ не музика, а чувства, оставящ не спомени, а мечти и всичко това благодарение на PRO FM и клуб „Червило”.

Създаден през 2000-та година във Франция, "So, Happy in Paris ?" се превръща в нарицателно за нощния клубен живот и празнува музика и танц в най – добрите международни клубове. От Париж до Кан, от Маями до Сен Тропе от Токио до Барселона. Фестивално ориентиран,  "So, Happy in Paris ?" се базира на специално селектирано еклектично звучене. (House, Deep House, Afro, Latino, Classics, Disco) По този начин лейбълът кръстосва стилове, цветове, желания, времена и култури, за да предложи за всяка от страните, в които гостува едно  уникално и универсално събитие.

В България гостите на клуб Chervilo ще бъдат забавлявани от dj-я, който е и самия създател на лейбъла – Michael Canitrot, леко разсейвани от кадифения глас на Mc Adrian и изкушавани от танцьорките на парижките сцени... Всичко това, за да ви настаним в изящната мелодия френски шик от "So, Happy in Paris ?".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !