Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Благо Георгиев сваля в чалга клуб

отпечатай новината

12.12.2009 09:00 | Видян 13729 пъти | Гласували 1

Благо Георгиев сваля в чалга клуб

Преди няколко месеца СЛАВА писа, че футболната ни звезда Благой Георгиев и дългогодишната му приятелка Христина чакат бебе. Неотдавна обаче до нас достигна интересна компроментираща информация за бъдещия татко. Очевидци ни разказаха как въпреки статуса си на сериозно обвързан, плейбоят задявал популярна красавица в известен столичен фолк клуб. Не е тайна, че родните футболисти, независимо дали са женени или с деца, често купонясват из чалга заведенията, за което са доста критикувани от спортните коментатори. Но това май е по-малкия им грях, който показва несериозното им отношение към тренировките и играта на терена. По-големият е този, че демонстрират същото към половинките си, защото не се притесняват да се заглеждат по чуждо.
Според нашите информатори орловото око на Благо веднага фиксирало въпросната дама. Тук може да го похвалим, че поне има вкус и не се хвърля на какво да е, защото момичето било от класа. След като го набелязал, отишъл неканен при него и го офертирал да се видят на кафе, гласи още мълвата. Хубавицата, която също е заета и вярна на половинката си, разбира се, категорично отклонила поканата на звездата. Футболистът обаче не можел да приеме отказ. Неколкократно „пропътувал“ разстоянието от своята до нейната маса с една едничка цел – да я навие да се видят. Както се досещате, свалките му така и не се увенчали с успех.

Припомняме, че точно преди година избухна огромен скандал за изневери на Благо и колегата му Валери Божинов с девойки, които двамата забърсали в чалга клуб. Тогава жените им Христина и Алисия отричаха до дупка, че са ги хванали в изневяра в известен хотелски комплекс. Половинката на Георгиев обаче се изпусна пред СЛАВА, че двете с Алисия са били на въпросното място, но защото мъжете им са ги извикали. Освен това Христина май си знае стоката и я интересува се е примирила с плейбойския имидж на Благо. По този въпрос тя казва: „Плейбой е, защото е красив. За мен е нормално да бъде харесван от много жени. Достатъчно ми е, че обича мен, живее с мен и си планира бъдещето с мен.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !