Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Антония Петрова номинирана за „Личност на годината” в Перник

отпечатай новината

16.12.2009 10:45 | Видян 9412 пъти | Гласували 3

Антония Петрова номинирана за „Личност на годината” в Перник

Пернишката миска, която само преди дни се завърна безуеспешно от конкурса „Мис Свят” в Южна Африка, е номинирата от своите съграждани в Перник за „Личност на годината”. Факт е, че нейната титла, неизменно вървеше през годината с името на Перник. И в родния й град не всички приеха радушно новината, че Мис Антония ще представлява страната ни, но у мнозина това породи гордост и одобрение. Победителката в конкурса за красота направи през април дарение на стойност 2000 лева за децата без родители от Дома за медико-социални грижи в Перник.
 
Тя ще се състезава за вота на перничани с кмета на града, политици, общественици и футболния президент Никифор Вангелов. Интересното е, че Антония Петрова е номинирана и в още една категория, а именно „Гаф на годината” за Перник. Основание за това е дал факта, че в медиите, перничанката се конкурираше само с „човека-глас” Краси Аврамов относно недоверието и неприемането на нейната победа от широката публика.

Иначе друга интересна категория на пернишките „оскари” е „Баш перничанин”. Тук номинирани са онези, които са показали през годината не-до-там добро отношение към жителите на миньорския град в своите публични изяви. Наградата си оспорват Иван и Андрей, водещият Слави Трифонов и бившият образователен министър Даниел Вълчев. Победителят в тази категория ще спечели уикенд в Почивната станция на община Перник и туристическа обиколка на областта, подсигурени от организаторите от информационна агенция iPernik.com.
 
Крайните победители ще станат ясни на страниците на информационния портал на 31-ви Декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !