Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Деси Тенекеджиева в море от мъже

отпечатай новината

18.12.2009 17:15 | Видян 6648 пъти

Деси Тенекеджиева в море от мъже

Атрактивната актриса Деси Тенекеджиева, предизвика вълна от благородна женска  завист по време на гала церемонията на най-бляскавото събитие за годината Best Model of the World 2009  (11 декември 2009).
От сцената на международния конкурс,  тя подари едно от най-уникалните си нови парчета „We can be” на асоциация „С лице към света”.  На изпълнението на талантливата певица,  дефилираха номинираните  модели с най-ефектните  национални костюми.
Нейното превъплъщение от  сериозна класна певица в забавна водеща, впечатли всички гости, особено чужденците, които  на автър-партито  в Sin City лично се запознаха и снимаха с нея, изказвайки своето  възхищение.
Талантливата  актриса, имаше уникалния „късмет” да се потопи в море от мъже и то най-добрите и красиви модели в света. Тя реализира една от най-големите женски мечти, блестeйки в  златно бюстие на  My Lady  заплува сред вълни от голи мъже в бекстейджа.  На английски език, Деси  сподели с милионите зрители по цял свят,  че  се чувства  особен привилегирована и  развълнувана. Накрая,  с типичното си чувство за хумор, певицата каза, че би искала да остане с моделите  цяла вечер, a защо не и да прекара целия си живот сред тях. Не на шега, обаче, след края на церемонията, Деси получи цял куп с мъжки адреси и контакти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !