Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ивайла Бакалова ще журира конкурса Queen of Diamond

отпечатай новината

22.12.2009 17:15 | Видян 8372 пъти | Гласували 1

Ивайла Бакалова ще журира конкурса Queen of Diamond

През тази година стартира най-бляскавия конкурс на нощна София. Всеки месец в клуб Diamond се избира най-красивата девойка на София, а в края на 2010 ще бъде избрана и победителката, която ще се окичи в истински диаманти и екскурзия за двама в Дубай.
Истинска перла в короната на Queen of Diamond този месец ще бъде Мис България 2001 Ивайла Бакалова. Една от най-красивите жени в България се завърна в родината си наскоро, след дълъг вояж в Лондон. Топмоделката ще празнува Коледа в родината си, след което отново ще замине за страната на Шекспир. Тя ще е председател на журито, което ще избере най-красивата девойка за месец декември на модното шоу, което ще се състои на 23.12.
15 момичета от агенция My Agency ще “атакуват” фолк клуб DIAMOND, който всяка вечер събира познавачите на нощна София на невероятни купони.
Кандидатките за мис кралица ще бъдат облечени в бельото на SEVEN SECONDS и вечерните тоалети на МОДНА КЪЩА МИРО-ПЛОВДИВ. Queen of Diamond е на път се превърна в най-бляскавият конкурс на нощна София.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !