Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Партито на годината събра елита

отпечатай новината

23.12.2009 17:40 | Видян 6588 пъти

Партито на годината събра елита

Над 300 гости от средите на бизнеса, модата, музиката и спорта се събраха снощи в Син Сити, по повод Партито на годината на парти център №1 в България. Символичен домакин на звездното събитие беше Луи Рьодерер – Шампанското на Царете. Сред гости на партито бяха Валентин Златев, Ивайла Бакалова, Денди, Емануела, Анелия и легендата на Левски – Георги Иванов-Гонзо.
Специални гости на вечерта бяха музикантите Елица и Стунджи, които изпълниха  атрактивни сетове с палки върху чаши шампанско.  
Изцяло в духа на шампанското Луи Рьодерер, чийто ексклузивен клиент до 1917 година е бил руският император Николай ІІ, всички гости на партито имаха възможност да получат диамант 1 карат. Всяка чаша шампанско „Луи Рьодерер Кристал” беше поднасяна с кристал. Само в една чаша, на случаен принцип, беше пуснат диамант. Специалист-ювелир педантично провери кристалите, които гостите бяха открили в чашите си, за да открие скъпоценният диамант. Собственикът на диаманта остана в анонимност.
До 1917 година единствения клиент на Луи Рьодерер „Кристал” е руския цар – той изкупувал цялото производство. Уникалната за шампанско прозрачна бутилка с плоско дъно е замислена с цел безопасност на царската особа. Руският император Николай ІІ се страхувал някой да не постави бомба в стандартната вдлъбнатина на бутилките за шампанско или отрова в питието.
Любимото шампанско на руските царе и холивудските звезди Луи Рьодерер „Кристал” стъпи официално в България през месец април 2009 г. с изискано парти в клуб Блек Лейбъл.  За 8 месеца на българска земя то се наложи като специалното шампанско на специалните хора.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !