Димитър Главчев е новият ни премиер

Председателят на Сметната палата Димитър Главчев е...

Цеци обяви развод, връща ли се при...

Цеци Красимирова официално обяви развод, който се...

Марислия - актуалната верига заведения в София

отпечатай новината

28.12.2009 11:30 | Видян 6552 пъти | Гласували 3

Марислия - актуалната верига заведения в София

Двете Марсилии – добре познатата от 10 години в Студентския град и новата на булевард България, са едни от най-актуалните заведения в София. Веригата напълно отговаря на категорията бар & динър, защото е предпочитана както за срещи на кафе, обяд, вечеря или коктейл така и за нощни партита с диджеи, караоке купони или пък за лежерни вечери с пиано бар. Въпреки че се различават по местоположение и визия, двете заведения са с общ стандарт – високо ниво на обслужване, атрактивно меню и не на последно място – напълно адекватни цени. Друг много важен факт в пренаселената ни столица е, че клиентите не са обременени с проблема къде да паркират автомобилите си. И двата бара притежават собствени парко места, точно пред вратите си. Марсилия безспорно отговаря на изискванията дори на най-претенциозния вкус. Не случайно много от родните вип персони са сред редовните клиенти на веригата.

Интериор
Както споменахме по-горе двете Марсилии се различават по визия. Тази в Студентския град е с по-клубен интериор, решен предимно в черно и бяло, с флорални елементи и дискотечно осветление. Атмосферата в Марсилия на булевард България пък е романтична и ретро. Впечатление там правят аристократичните полилеи и бар столове. Цветовете в заведението са решени в бордо, бяло и кафяво, а веницианските маски по стените внасят доза артистизъм и шик. Дизайнът е изцяло авторски и е правен по поръчка. Колкото и парадоксално да звучи, просторът е много важна част от интериора. Тоест, между масите и сепаретата има достатъчно пространство, което гарантира комфорта и приятното прекарване на гостите.

Програма
Най-атрактивните партита се правят в Марсилия. Ако искате да празнувате Хелоуин, Студентския празник или Свети Валентин, веригата предлага незабравимо шоу и промоции.
През останалите дни в годината двете заведения имат седмична програма, която включва пиано бар с популярни музиканти, караоке, диджей партита всеки ден без неделя и понеделник. Единствено Марсилия на булевард България разработва нов проект за забавление - бендеоке (караоке с бенд), а в съботните вечери любителите на хаус музиката могат да купонясват със сакс на живо. В тази връзка трябва да отбележим, че от януари стартират хаус партита с перкусионисти и струнен квартет.

Меню
Менюто е не само богато, но и съобразено със сезона. Майсторите готвачи се стараят да предлагат на клиентите нови и непознати за България специалитети.
Що се отнася до питиетата, те се приготвят от едни от най-добрите бармани, участвали и печелили престижни състезания. За топлите напитки пък си има други хора – така наречените баристи, които владеят изкуството лате арт – рисунки с пяна върху латето.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !