Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ерман Оливера с концерт у нас

отпечатай новината

04.01.2010 14:00 | Видян 4442 пъти

Ерман Оливера с концерт у нас

На 21.01.2010 година от 22.00 часа, Sofia Live Club ще се превърне в „ дом на мамбото”, пресътворявайки духа и атмосферата на нюйоркския клуб „ The Palladium ”.

Ценители и почитатели на латиамериканските джаз ритми, ще имат възможността да се веселят в компанията на добре познатите ТУМБАИТО и специалният гост ЕРМАН ОЛИВЕРА.

Луди танци, латино ритми и подобаваща атмосфера ще са само малка част от настроението за вечерта.

В средата на миналия век клубът е едно от най-популярнигте и престижни места в Ню Йорк благодарение на „великите трима”: Тито Пуенте, Тито Родригез и Мачито. В онези дни няма DJ-и, които да запълват с музика времето между изпълненията на групите, а „големите трима” си спечелват невероятна слава, защото от  всяко свое мамбо изпълнение правят хит.

Специално за концерта “Mambo Night” в Sofia Live Club пристига едно от най-уважаваните и известни имена в латиноамериканската музика - Herman Olivera (Ерман Оливера), пял и записвал със самия Тито Пуенте. През май месец тази година Ерман Оливера заедно с Франки Моралес (Frankie Morales), Калин Вельов и група TUMBAITO се превъплътиха в образите на „великите трима” – Мачито (Machito), Тито Родригес (Tito Rodriquez) и Тито Пуенте (Tito Puente). Тогава в рамките на 5-ия БГ Фанта Салса Фестивал холандският хореограф Ерик Лалта поднесе на софийската публика спектакъла „Mambo Night”, а тримата изпълнители подариха музиката си сред декорите на The Palladium.

Вечерта на 21 януари посетителите на Sofia Live Club отново ще се пренесат в далечната 1950-то, когато мамбо ритми ще завладеят най-добрата сцена за жива музика. Заедно с Калин Вельов и група TUMBAITO, Ерман Оливера ще зарадва българската публика с двучасов концерт с най-популярните и обичани латино джаз парчета в стила на мамбото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Дом на мамбото у нас

Няма коментари към тази новина !