Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Галин разделил Галена и Преслава

отпечатай новината

09.01.2010 09:00 | Видян 28881 пъти | Гласували 1

Галин разделил Галена и Преслава

Продължаваме сагата за Преслава, която подхванахме още в края на лятото, когато ви разказахме, че звездата се е отдала на купони и дребни пороци. Говори се, че през топлите летни дни певицата не отказвала покани за разходки с яхти, давела мъката по бившия си в дълбоките води на гръцките морета, заявявайки: „Щом Петко не ме иска, ще живея като за последно!“ В края на декември пък проследихме есенно-зимните й треактории. Според клюкари най-редовният й маршрут бил София – Сандански. Припомняме ви, че из фолксредите се шушука как Преси си била уредила неофициално новогодишно участие при Коко Динев в южния град. Слуховете носят, че изпълнителката често му пеела на ушенце там. Дали си е тръгвала с него, не се наемаме да коментираме. Но според наши информатори Емилия сериозно се притеснявала за връзката си с бизнесмена, ходела по врачки и питала защо мъжът й не се прибира.

От известно време пък злите езици твърдят, че с приятелството между Преслава и друга нейна колежка – Галена, е свършено. Въпреки че клюката сама по себе си е сензационна, тя не успя да привлече особено голямо внимание. Може би заради липсата на реални доказателства, които да обяснят кой или какво е накарало двете приятелки да скъсат. Или пък заради комично-лаконичните коментари на Преслава за Коко и омразата с колежките й: „Не разбирам, аз съм фолкпевица!“
СЛАВА обаче има отговор и на тази загадка. Той всъщност е продължение на предните две истории, с което се заформя истинска „трилоигията“ за изпълнителката на Водка с утеха.

Според клюкари разюзданото поведение на Преслава през последните месеци сериозно обезпокоило половинката на Галена – Галин. Въпреки че двойката е доста демократична и не си налага ограничения, вафленият бос решил да предотврати евентуални семейни проблеми, като помоли майката на детето си да прекрати отношения с палавата си колежка, носи клюката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !