12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ели Гигова с Пламен Константинов

отпечатай новината

04.03.2008 11:25 | Видян 45935 пъти | Гласували 3

Ели Гигова с Пламен Константинов

Ели Гигова, нашумялата водеща на предаването Спортна треска, което се излъчва всяка неделя по Канал 1, предизвика истинска сензация. Влезе в числото на най-одумваните персони. Тя не потвърждава официално най-новата клюка в светските салони и спортните зали – че е станала особено близка до волейболния ас на България Пламен Константинов.
Повод за появата на мълвата, която все по-упорито върви, стана раздялата на състезател номер едно на републиката в любимия спорт на президента с друга тв журналистка – Петя Желева от ТВ7.
Двамата предизвикаха голямо внимание, след като се появиха заедно на концерт на брата на Константинов – Юлиан, който е оперен певец.
Сайтът viewsofia, близък до семейството му, пръв съобщи сензационната новина. Мнозина от феновете на Гибона си отдъхнаха, че периодът на любовни драми и самота за него е завършил и му предстоят дни на радост със сексапилната ресорна репортерка.
Романът, афиширан не къде да е, а в първа зала на НДК пред повече от три хиляди души, се оказа мимолетен, въпреки изявленията на Петя, че си мечтае дори и за дете.
Сега светските клюкари побързаха да припишат на още по-чаровната Ели Гигова приятелство с Гибона. Според версията на представящи се за информирани източници срещата на двамата млади станала ненадейно на летище, а след това започнало развитието на нещата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !