След опитите за самоубийство, Емили...

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана...

Порно СНИМКА на Диона се завъртя в...

Появи се шокираща снимка на задните части на певицата...

Ивена се увлече по нумерологията

отпечатай новината

20.01.2010 14:00 | Видян 8712 пъти

Ивена се увлече по нумерологията

Огнената певица на "Ара мюзик" Ивена се  запали по нумерологията. И с удоволствие прави хороскопи на приятели и колеги, които се сбъдват.
"Влечението ми към цифрите е някъде от 5 години. За мен нумерологията е сериозна древна наука, от чиято мъдрост са се поучавали много философи в стари времена. Аз в такива работи като магии и карти не вярвам, не ходя по врачки", разказва изпълнителката на “Като кученце”.
Всичко започнало случайно и спонтанно. Нейна приятелка преди време й предложила да отидат при жена-нумероложка в София.  Така двете се озовали в квартал "Слатина".
"Тази жена ми обясни колко важно и уникално е значението на числата в живота на хората. Имаше оставени книги. Взех и ги прочетох, като си набавих и допълнителна литература", допълва Ивена. След това тя ходила още няколко пъти при специалистката, която я научила как сама да си определя в каква година влиза.
"Преди време ме  предупреди да се пазя от колежка. Аз й казах, че не съм конфликтна личност и  не смятам да се карам с никого. После, когато  стана скандалът на наградите на сп.  "Нов фолк", разбрах, че е познала", откровена е Ивена.
Красавицата вече е изчислила и личнато си число за 2010-а  - 4. Това означава, че ще трябва да работи упорито, но крайните резултати няма да идват бързо. Ивена прави прогнози и на свои колеги от “Ара мюзик”. Много преди Крум да премине в редиците на попфолка, тя му казала: "Ти ще сториш нещо, с което ще промениш  към добро кариерата си." Познала доста неща и на приятелката си Джина Стоева

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !