Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Антонина представи „Мразя” на стилно парти

отпечатай новината

21.01.2010 13:30 | Видян 5315 пъти | Гласували 1

Антонина представи „Мразя” на стилно парти

Звездата на „Сънни мюзик” Антонина представи новия си видеоклип към песента „Мразя” в пиано бар „Силикон”.

Гостите бяха посрещани с коктейли „Блъди Мери” в уютната атмосфера на клуба, където навсякъде горяха десетки свещи. Сред колегите на  Антонина, които първи се появиха на промоцията, бяха Милица, Ангел, Павел, Нел, Еми Стамболова, Радо Шишарката и др.

Водещ на специалното събитие беше „Мистър България” 2000 и лицето на сутрешния блок на TV 7 – Сава Цеков. Той сподели с публиката, че с Антонина са приятели още от времето, когато самата тя  е била модел.

За да си припомнят гостите на промоцията различните амплоа на звездата през годините, от екипа й бяха пoдготвили мини филмче за нейния живот. Стана ясно, че Антонина е мечтаела да стане певица от дете, но първо е била звезда на модния подиум, дефилирайки на много ревюта и конкурси за красота. Тя печели много от конкурсите, сред които е „Мис Враца”, и става втора на „Мис България” 1998-а . Малко след това решава да изостави модата и да се занимава с музика професионално.

Появата на самата певица на сцената предизвика бурни аплодисменти в публиката. Екстравагантният й външен вид беше дело на дизайнерката Мира Бъчварова.
Антонина благодари на всички, които са й помогнали за създаването на рок баладата „Мразя” и клипа към нея.

Песента е по музика и аранжимент на Максим Горанов, който също уважи партито. Лириката е написана от самата Антонина, а клипът е дело на Le Spot Production, които цяла вечер приемаха поздравления за работата си заедно с певицата.

В клипа се разказва историята на влюбена двойка, която си купува огромна стара къща и започва да я връща към живота. Но щастливите дни свършват, когато момичето разбира, че любимият й изневерява. Той си тръгва след бурен скандал и странните случки започват. Момичето се оставя изцяло на болката си и потъва в света на окултното. 

Главните действащи лица са Антонина и актьора от „Забранена любов” Ивелин Найденов, който се появи на партито с огромен букет за певицата.

Изненадващо след края на промоцията Антонина излезе на сцената, за да поздрави гостите си с още една от новите й песни – „Дивото зове”.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !