Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лейди Би се изруси за „Часът на блондинките”

отпечатай новината

01.02.2010 15:15 | Видян 6058 пъти | Гласували 1

Лейди Би се изруси за „Часът на блондинките”

Скандалната рапърка Лейди Би, която изневери на брюнетките и стана руса заради гостуването си в шоуто „Часът на блондинките", открито призна, че си е измисляла голяма част от сексприключенията с мачовци от всички възможни раси, за да провокира журналистите.

„Какво ли не пишат за мен. Истината е, че не съм правила секс с жълти, черни и всякакви други, всичко е само шоу", категорична е тя.

Във втората част на предаването гостува част от рапгрупа „Кючек", която нашумя с римуваните гаври в парчетата, нанесли куп обиди на фолкпевиците.

Предаването „Часът на блондинките" продължава с кастинга за русокоси водещи, като сред най-нетърпеливите кандидатки са непобедимите във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов. А най-малката блондинка в конкурса е на 10 години.

Кандидатки за „Най-устата блондинка" може да се записват за участие в забавното начинание до 15 февруари тази година.

„Съвсем умишлено не ограничаваме желаещите да се пробват за водещи с измислени условия. От тях искам да са изключително провокативни, да задават наудобни въпроси и да не се спират пред нищо. Да работят в името на зрителя, а не на госта, както често се случва в българските предавания", уточнява водещата на шоуто Патриция Кирилова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !