Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тони Димитрова слабее с китайска гимнастика

отпечатай новината

02.02.2010 11:40 | Видян 13686 пъти

Тони Димитрова слабее с китайска гимнастика

Поп певицата Тони Димитрова изкарала десетдневен лечебен курс в клиниката на диетоложката д-р Людмила Емилова в курорта Св. Константин. За този период тя успяла да свали 5 кг от теглото си, пише Труд.

Основното занимание на изпълнителката на “Ах, морето” било да играе по два часа китайска гимнастика и да пие чай от сто билки с мед. “Тони е желязна. Заканили се да слабее, никакви кулинарни изкушения не могат да й попречат. Преди две години и половина тя свали при мен цели 22 кг. Оттогава най-много обича да играе китайска гимнастика”, сподели пред “Труд” д-р Людмила Емилова.

Тя допълни, че Тони Димитрова се прибрала у дома с огромни количества мед и чай, които щяла да продължи да пие. След 10 дни щяла да се появи на контролен преглед при лечителката. С убеждението, че и при домашни условия ще смъкне някое и друго килце.

В клиниката на д-р Емилова от началото на годината се вталявали още фолк примата Глория и бившата министърка на спорта Весела Лечева, които се засекли с Тони Димитрова. Първата си падала по йогата, а втората - по китайската гимнастика. Трите дори се съревновавали, кой колко килограма ще свали. Победителка в надпреварата излязла Тони Димитрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !