Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джена засне “Не ставаш”

отпечатай новината

04.02.2010 16:00 | Видян 7173 пъти | Гласували 1

Джена засне “Не ставаш”

В началото на февруари Джена засне видеоклип на една от новите си песни, която нейните фенове ще чуят във втория й албум. Песента, със заглавие “Не ставаш”, е дело на авторския тандем, създал песента “Чуждите и лесните”. Музиката е на Калин Димитров, а за текста Джена се довери отново на младата текстопистка Тина Денчева. Във видеоклипа изпълнителката сменя шест визии, които бяха подбрани от стилистката Теди Велинова.
С тоалет в червено и кок във френски стил, с R&B визия и с елегантна вечерна черна рокля, Джена ще ни изненада в клипа. В “Не ставаш” певицата си партнира с модела  Момчил Луканов, за който това е първо участие в клип.
Сюжетът на видеоклипа, в който се залага на малките детайли, е заснет на две снимачни площадки – в столичен хотел и мебелен магазин. За първи път певицата ще представи официално “Не ставаш” на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ на 23 февруари, съобщиха от медиата. Джена е номинирана за “Баладичен хит”, “Най-прогресиращ млад изпълнител”, с Илиян за “Дуетна песен” и за “Певица на годината”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !