Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емануела и Оцко избират караоке звезди

отпечатай новината

11.02.2010 12:30 | Видян 14646 пъти | Гласували 1

Емануела и Оцко избират караоке звезди

Фолкзвездата Емануела и популярният македонски автор на хитови парчета – Оцко, влязоха в ролята на жури в първото издание на Караоке Тайм. Музикалния конкурс ще върви три месеца в ефира на Фен ТВ, като премиерното излъчване е в неделя, 14 февруари, от 13.00 часа.
В първото телевизионно издание водещият Юли Рачев ще представи четирима кандидат певци. Апостол Стефанов конкурира Ерик при изпълнението на „Един въпрос”, Евдокия Георгиева се представи с песента на Алисия „Ще ти дам”, Троян Стефанов избра „Готова си” на Джордан, а Георги Георгиев реши да докаже, че има данни с парчето на Стефани „След теб”. 
Един от тях ще се класира директно за финала, където 12 участници ще си оспорват голямата награда – продуциране на песен и видеоклип. Кой ще бъде той ще определят посетителите на сайта karaoke.fantv.bg, където ще става гласуването.
Следващите, които ще пеят наживо в студиото на Фен ТВ, ще трябва да разчитат да направят впечатление на журито. Оцко ще бъде единственият, който ще оценява всички участници, като във всяко предаване ще му помага популярен изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !