Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лил Уейн се сбогува с феновете си

отпечатай новината

11.02.2010 13:00 | Видян 4875 пъти

Лил Уейн се сбогува с феновете си

Рапърът Лил Уейн от месеци се сбогува с феновете си, защото очаква да влезе в затвора, но обявяването на присъдата му вчера беше отложено, за да може да отиде на зъболекар, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
Присъдата на Лил Уейн ще бъде прочетена на 2 март. Сключеното споразумение предполага една година затвор, но при добро поведение той ще бъде освободен след около осем месеца.
Каква точно е стоматологичната интервенция, не се уточнява. Рапърът не е успял да се подложи на нея досега, защото зъболекарят му е бил в чужбина.
Лил Уейн, който е една от най-големите рап звезди и е сред музикантите с най-големи продажби, се призна за виновен в притежаване на оръжие, което полицията намери в концертния му автобус.
Той ще влезе в затвора в разцвета на кариерата си, след като "Tha Carter III" стана най-продаваният албум за 2008 г. Най-новият му албум "Rebirth" беше издаден преди няколко дена.
Срещу Лил Уейн се води още едно подобно дело и в щата Аризона. Освен за притежаване на оръжие, то е и за притежаване на наркотици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !