Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звездният The Cotton Club организира конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”

отпечатай новината

15.02.2010 16:15 | Видян 7385 пъти

Звездният The Cotton Club организира конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”

8 момичета ще се преборят за титлата “Miss Cotton Club 2010 - февруари” в сряда вечер /17.02/. Организатор на конкурса за красота e хитовото нощно заведение The Cotton Club в Студентски град.Конкурсът ще се провежда всеки месец, а още с първото си издание, домакините обещават да впрегнат усилията си в търсене на най-красивите  момичета в София.С тази престижна надпревара, организаторите ще дадат възможност на всяко от тях да стартира модната си кариера от сцената на The Cotton Club.

Лицето на  екстремното предаване “Страх” и City TV - актьорът Наско Михайлов, ще е водещ на първия конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”.Кандидатките за короната ще дефилират в два кръга пред звездно жури, a победителката и нейните подгласнички ще получат множество подаръци и голяма парична награда от луксозното заведение.За огнената атмосфера в клуба ще се погрижат горещите момичета от балет “New Ex”. Първото издание на конкурса за красота “Miss Cotton Club – февруари”, се организира с любезното съдействие на модна агенция FH1.

Конкурсът "Miss Cotton Club-февруари" ще се проведе на 17.02.2010 г. от 23.00 часа. Станете част от най-грандиозното парти на нощна София. Естествено мястото е The Cotton Club - Зимен дворец, Студентски град.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !