Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Обратни паркоместа на бул Витоша от...

Обратни паркоместа на бул Витоша от Бонев и кмета за 1М...

Кабаретна сцена в Sofia Live Club

отпечатай новината

16.02.2010 13:30 | Видян 4322 пъти

Кабаретна сцена в Sofia Live Club

Сцената на Sofia Live Club ще се превърне в арена на красиви тела, невиждана хореография и неподозиранo изненадваща програма на 03.03.2010 година, от 21.00 часа. Европейско ниво, стил и музика от световните кабаретни сцени са в основата на “HOT HEELS – the first original cabaret ”.
Събрани в едно, ще бъдат видяни финесът на балерините от „Lido”, хореографията на „Moulin Rouge” и изваяните форми от „Crazy Horse” напомнящи за шоугърлите от старите ленти.
Шоуто е олицетворение на грандиозен спектакъл за всички сетива: подобаваща сцена; модерна, светлинна технология, четири метрова LED стена, красиви тела и неповторими изпълнения,спиращи дъха.
Разбира се, за внушителната атмосфера, ще допринесaт и талантливи български артисти с инструментали на живо.
Музикалното трио: Минко Ламбов-пиано, Георги Георгиев-барабани, Борис Таслев-бас и айдълките Пламена и Деница ще очароват публиката с изненадващи аранжименти
на световноизвестни мелодии.
Черешката на тортата е ексклузивното участие на топ изпълнител от българската музикална сцена, преобразен(а) в цилиндър, фрак, бели ръкавици и черни лачени обувки.
Специално за премиерата на “HOT HEELS – the first original cabaret” пристига Емилиан Цанков, завършил Академията по пантомима на Марсел Марсо, по късно негов асистент и по настоящем звезда в “Lido”… Той ще изпълни пред публиката два уникални магически номера с дължина 5-7мин. Единият - JEROME MURAT, е в топ 3 на световните Магически изпълнения....и е с международни отличия за магично майсторство...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !