Нощният бърз влак от София за Варна...

При влизане в гара Своге на нощния бърз влак № 2627 от...

ППДБ вдигна прегледите за бензинови...

Хаосът с новите промени за преминаване на автомобил през...

Фенове на Кали срещу наградите на ФЕН ТВ

отпечатай новината

07.03.2008 12:15 | Видян 6554 пъти | Гласували 1

Фенове на Кали срещу наградите на ФЕН ТВ

Отсъствието на атрактивната певица от номинациите за 2007 на музикалната медия разгневи феновете на Кали, които очакваха да я видят в поне 2 от категориите – за Най-добра изпълнителка и за Хит на 2007-а.
Парчето „Нищо лично” се превърна в тотален хит сред меломаните през изминалата година, като влезе не само в класациите на най-желаните песни в ефира на ФЕН ТВ, но и в челната десетка на най-сваляните рингтонове.
Певицата, която е популярна както с оригиналната си музика и стил, така и с прямотата, с която винаги отговаря на журналистическите въпроси, коментира ситуацията така: „Не знам защо не съм включена в тазгодишните номинации на ФЕН ТВ. „Нищо лично” наистина се превърна в тотален хит още с пускането си на пазара, а що се отнася до моя собствен принос в музикалното пространство, не смятам, че трябва да го оценявам аз.”
И все пак Кали, която има зад гърба си десетки успешни албуми и мега хитове, има своя версия за случилото се, която сподели специално заради почитателите си. Според нея музикалните й продуценти от АРА Мюзик залагат повече на новите изпълнителки в компанията, като вече утвърдените и доказали се таланти остават на по-заден план.  Кали разказва, че дори не е била поканена на новогодишното парти на АРА, което само по себе си е скандално, тъй като тя е една от най-продаваните им изпълнителки.
Музикалните й продуценти я подтикнали да прави по-комерсиална музика и пожелали да създадат албума й за 2007-а, като условието било тя да не работи със собствения си екип, както до сега. Резултатът  обаче не бил издаден албум, а две песни – „Нищо лично” и „С него съм”, и четири кавъра. И макар двете песни да се превърнаха в хитове, пренебрежението, което продуцентите на Кали демонстрират към кариерата й, е очевидно.
Последната му проява – отсъствието на изпълнителката от номинациите на ФЕН ТВ, тя коментира така: „В момента се занимавам с няколко нови интересни проекта, от които се чувствам истински вдъхновена и изпълнена с енергия. Съвсем скоро ще научите за тях! А що се отнася до тези номинации... не смятам да го приемам твърде лично. Животът е пред мен и никой не знае какво може да ми поднесе бъдещето. Сигурна съм, че ме чакат много нови предизвикателства. За мен е важно почитателите ми да оценяват  музиката, която създавам, защото аз никога няма да съм комерсиална и да се слея с масата. А те го оценяват.”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !