Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Range Rover с първи електромобил

Land Rover пренася емблематичния Range Rover в...

Видеоклип в 2 епизода

отпечатай новината

07.03.2008 12:27 | Видян 5253 пъти | Гласували 4

Видеоклип в 2 епизода

Не просто музикални клипове, а почти цял филм заснеха младият певец Ди-До и опитният режисьор Людмил Иларионов. За пръв път в музикалния ни бранш се снимат 2 различни клипа, които обаче са свързани помежду си  чрез сюжета.
В 1-я епизод /клип/  ще видим завръзката на историята. Сцена на действие е един много специален декор -  декорът на  холивудската продукция  „Кодът”, заснет у нас със суперзвездата Атнтонио Бандерас в главна роля. Филмът  тепърва ще бъде монтиран и излъчен, но ние ще видим преди останалия свят част от декорите, на които е снимал самият Бандерас. Всъщност става дума за банков трезор, в който главният герой т.е. Дидо нахлува и обира.
Песента, с която Ди-До смята да нахлуе в класациите и сърцата на феновете се нарича „Фейм” или „Слава” , преведено от английски. Синеокият красавец се надява наистина тази песен да му донесе слава, въпреки че не успя да достигне до финала на ЕВровизия с нея. Засега единствения му спомен от изтощителните снимки е подута кост на китката. Проблемът е  резултат от трудова злополука по време на снимки.  23 часа без прекъсване екипът работи в минусовите температури на 17 и 18 февруари! Огромният декор бил почти невъзможен за отопление, а по-лошото е, че навън пред вратата се образувала ледена пързалка. Един по един почти всички от екипа изпопадали, излизайки и влизайки в студиото.  Дори режисьорът се изтърсил , още повече , че в тъмното леденият капан бил невидим, но най-пострадал  се оказа главният герой. Падайки,  Ди-До ловко се подпрял на ръка, но така изкълчил китката си. Въпреки увещанията на приятели и роднини, той така и не направи рентгенова снимка на ръката си и продължава да се чуди изкълчена ли е, навехната ли и дали ще мине от само себе си...
По време на снимките болката му се разсейвала от красивата Преслава, но не певицата, а съпругата на Люси Иларионов. Режисьорът жертвоготовно приел за два дена сексапилната му половинка да бъде гадже на друг, па макар и само екрана. Така след страниците на Плейбой красавицата ще изгрее във видеото на Ди-До. Още няколко красавици партнират на Ди-До – балерините от „Веда Джуниър”.

Седмица по-късно същият снимачен екип засне екшън кадри за клип №2. Видеото е   към песента Hero или „Герой”. В него роли имат самият режисьор, съпругата му Преслава и .... колата на Кремена  Халваджиян. Черният Мерцедес CLS е в центъра на сюжета, който продължава историята от 1-я клип ФЕЙМ.
Сега на Люси предстои героичното усилие да създаде 2 няколкоминутни клипа от цели 6 часа суров материал. Резултатът ще е по ТВ екраните до седмица!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !