Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия разказва за войната си с Преслава

отпечатай новината

19.02.2010 17:20 | Видян 26433 пъти | Гласували 3

Емилия разказва за войната си с Преслава

Емилия ще разкаже тази вечер в "Шоуто на Иван и Андрей" за семейството, новите проекти и как се развива връзката й с Коко Динев.

Още през 2008 г. гръмна клюката, че кръчмарският бос Коко Динев имал нежни отношения с 19-годишната танцьорка Таня. Кръшната мома била на щат в "Пайнер ". Тя танцуваше във видеоклипове и по концерти на чалга-гиганта. Блондинката била амбициозна и с назначаването си във фирмата на Коко поставила задача да прелъсти „мъжа на всички фолк-певици". Не след дълго изпълнила мисията си.

"Срещат се или в нейния апартамент в квартал „Лагера" или в някой евтин хотел", коментират източници, близки до  „Пайнер".

Слуховете стигнали и до бременната тогава от Динев певица Емилия. Тя направила шумна сцена на половинката си, но собственикът на ресторант "Кошарите'' се кълнял, че с Таня само обсъждали новите тенденции в танцовото изкуство.

Коко Динев има цял харем фолкдиви. Анелия е била също сред тях. За блестящия старт на кариерата й бе обвинен именно Динев, който ангажира Анелия да пее всяка вечер в „Кошарите" и тя стана рекламно лице на заведението му.

След близо 2-годишна връзка Коко и Анелия минаха под венчилото, тъй като певицата  била бременна и изход нямало. Дори когато още липсваше и мисъл за раздяла, клюкарките не спираха да разделят влюбената двойка.

След по-малко от 3 години съвместен живот Анелия и Коко официално се разделиха.

Докато течало делото, Коко не си губил времето, продължил да изживява бурни любовни страсти. Следващата тръпка на Динев станала фурията Емилия, която забременяла от него.

Коко бил в основата на враждата между Емилия и Анелия, която течеше години. Според слуховете русата изпълнителка е прелъстила бизнесмена още когато той е бил заедно със старозагорската красавица. Той обаче предпочел Анелия пред нея и се върнал към старата си любов Емилия.

Междувременно преди време Софи Маринова призна, че и тя е била гадже на Коко Динев. „Имахме кратка връзка, но той е голям женкар и не е за мен. Всеки път му целувам ръка, като го видя, защото много ми е помогнал в кариерата и живота", казва Софи. Тя добавя, че Коко е бил гадже и на бившата фолкдива Диана.

Константин Динев споделя, че просто бил ценител на хубавите жени.

Русокосата красавица Емилия ще представи тази вечер пред зрителите и новата си песен „Искаш ли".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !