Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Предстоят наградите на “Планета” ТВ

отпечатай новината

23.02.2010 10:00 | Видян 7984 пъти | Гласували 1

Предстоят наградите на “Планета” ТВ

С голям концерт-спектакъл в Зала 1 на НДК-София днес телевизия “Планета” за осми път ще раздаде престижните статуетки и своите специални награди.
Тази година статуетките ще бъдат присъдени в категориите: “Най-прогресиращ млад изпълнител”, “Дуетна песен”, “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”, “Албум”, “Видеоклип”, “Песен”, “Певец” и “Певица” на 2009 година. За първи път има и три нови категории, за които зрителите имаха възможността да гласуват – “Баладичен хит”, “Дискотечен хит” и “Поп хит” на 2009 година, информираха от медията.
Две са статуетките, които ще получат изпълнителите на българска народна музика. Те ще бъдат присъдени от телевизия “Планета Фолк” в категориите: “Фолклорен изпълнител/ Фолклорна формация” и “Фолклорен албум” на 2009 година. Наред с 13-те статуетки, които ще бъдат раздадени в ключовите категории, ще бъдат връчени и две специални наради - за “Изпълнител на десетилетието” и специалната награда на музикална компания “Пайнер”. Водещи на церемонията ще бъдат Елена, Наско Михайлов и водещата на “Автограф”, Галя Димитрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !