Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Димана: "Мъжът до мен е изключително грижовен и отговорен човек"

отпечатай новината

25.02.2010 13:40 | Видян 13388 пъти | Гласували 1

Димана:

Димана разкри подробности около професионалния си и личен живот във Facebook рубриката "Fire news" пред Янис Бърдарски. Изпълнителката на хита "Пак ме преследваш" разказа, че й предстои издаването на нов музикален албум.
"Новиятт албум ще съдържа повече от 13 песни. Не мога да разкрия подробности, защото нещата са в процес на работа. Уточняваме песните и авторите. Ще се постараем да направим най-доброто и да стане един от най-добрите ми албуми, с най-хитовите ми песни. Надявам се крайния резултат да се хареса на феновете ми."
Относно това, че не е номинирана на наградите на ТВ "Планета" в категорията за "Дует на годината" със съвместния си хит с DJ Дамян - "С теб ще продължа" тя казва следното: "Мисля, че заслужаваше номинация, защото и клипа също е на ниво. Но така са преценили моите продуценти."
Изпълнителката, която беше избрана за лице на зимната колекция на модна къща "Junona" споделя и интересни неща относно личния си живот, мъжа и дъщеричката си Габи. Цялтото интервю четете на: http://www.facebook.com/apps/application.php?id=140747970086

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !