Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Аеросмит официално в Европа

отпечатай новината

26.02.2010 16:45 | Видян 5737 пъти

Аеросмит официално в Европа

Аеросмит обявиха официално лятното си турне в Европа "Cocked, Locked and Ready to Rock", съобщи Асошиейтед прес. Първият концерт на "Аеросмит" в Европа ще е на 10 юни на рокфестивал в Швеция, предаде БТА.
Така ще започне обиколката им за 40-годишнината на "Аеросмит". Ветераните ще пеят във Великобритания, Румъния, Гърция, Холандия, Белгия, Испания, Франция, Чехия, Италия.
Сред поредица скандали, сред които публични счепквания, заплахи за промяна на състава и престой на Стивън Тайлър в клиника за лечение на зависимост към медикаменти, ветераните се завръщат на сцената, готови за рок. На съобщението в уеб сайта им Стивън Тайлър дори се шегува:
"Явих се на прослушване и получих работата". Стивън Тайлър шокира феновете си и изненада останалите музиканти от групата миналата година, като каза, че си взима две години почивка, а след това ще напусне "Аеросмит".
Китаристът Джо Пери веднага обяви, че търсят нов солист за студийни записи и за концертни изяви. През декември Тайлър влезе в клиника, а миналия месец адвокатът му заплаши със съд групата, ако заменят клиента му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !