ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Азис преговаря с продуцентите на италианското реалити „Celebrity Survivor”

отпечатай новината

04.03.2010 10:00 | Видян 9480 пъти | Гласували 1

Азис преговаря с продуцентите на италианското реалити „Celebrity Survivor”

От няколко дни Азис е в Милано по покана на една от водещите продуцентски компании в Италия – „Магнолия”. Екстравагантният изпълнител и водещ има поредица от срещи с екипа на Джорджо Гори, продуцент на култовото реалити по RAI DUЕ – „L’Isola dei Famosi” („Островът на известните”). Форматът е подобен на популярния в България „Survivor”, но е изцяло с участието на известни личности, които трябва да се справят с различни изпитания, изолирани на остров. Разговорите с българската звезда ще са във връзка с предстоящия 11-ти сезон на „Celebrity Survivor”, който трябва да започне в началото на следващата година.

Пътуването на Азис до столицата на модата съвпада и с рождения му ден. На 7 март певецът ще празнува в Милано в компанията на близки приятели.

Междувременно винаги различният артист засне нова фотосесия заедно с топ модела Тихомир Янков. Визията на Азис е подчертано хипарска, женствено нежна и в същото време секси бунтарска. Автор на снимките е фотографът Камен Вълканов, грим - Кирил Чалъков, коса – Чавдар Василев-Чочо от „Фетиш”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !