Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Камелия: “Горда съм, че съм българка”

отпечатай новината

04.03.2010 14:30 | Видян 12181 пъти

Камелия: “Горда съм, че съм българка”

Вчера в цяла България бе отбелязан тържествено Националния празник 3 март. Всички българи отпразнувахме 132-та годишнина от Освобождението на България. Ето какво каза една от емблемите на фолка Камелия в ефира на радио “Сигнал плюс”: “За мен е много важно и съм горда, че съм българка. Във всеки един момент, когато имам възможност по някакъв начин да обединя хората, да ги накарам да са горди. Случвало ми се е не на едно или две участия да пея химна. Дори и на детска дискотека накрая да запея химна, да свърша с него. Когато 500 или 1000 човека застанат на крака, сложат ръка на сърцето, като им видиш пламъка в очите… Спираш да пееш, те пеят. Плаче ти се. Това за мен ни липсва на нас българите - да си повярваме малко повече, че можем да живеем по-добре, че от нас зависи да живеем по-добре.
Проблемът на нашата нация не е в обикновения човек, а в интелигентните хора, защото те все си мълчат, все казват: “На мен ми е под нивото да говоря, мен тези неща не ме касаят”. Ето докъде стигна нашата държава, трябва да се говорят нещата, трябва да се говорят наболели проблеми, без да се страхуваме, че ще бъдем и наплюти. Не трябва да се страхуваме от това. Спокойно мога да кажа, че и славата, и порицанието вървят ръка за ръка. Не може само някой да ти сваля шапка и да те тупа по рамото” - категорична е певицата.
“Пяла съм на толкова много сцени, на толкова българи тук и в чужбина. Пред мен са се случвали неща, споделяли са ми обикновени хора, които не познавам. Нас ни обединява едно - ние сме българи! Трябва това да ни е водещо, трябва да ни е главно, трябва да вървим напред, трябва да се борим. Няма нищо страшно в борбата, тя не е чак толкова опасна. Толкова силни имена сме имамли като: Левски, Раковски… Да не споменавам, хиляди българи, които са си дали живота, за да живеем ние, за да мога аз да говоря от този микрофон, да имам този свободолюбив дух! Това сме ние и трябва да си повярваме” - заяви певицата от ефира на радио “Сигнал плюс”.

Източник: planeta.tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !