Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бащата на Данона не харесва Анелия

отпечатай новината

06.03.2010 09:00 | Видян 25277 пъти | Гласували 5

Бащата на Данона не харесва Анелия

През лятото на миналата година гръмна новината за връзката на Анелия с пловдивския бизнесмен Мартин Данона. Според клюката той се запознал с ефектната брюнетка в Слънчев бряг. Дълго време те криха любовните си отношения, тъй като Данона си пада дискретен и не обича да става обект на клюки.

Човек на СЛАВА пръв засече пайнерката с младия и красив мъж пред луксозен столичен салон за красота, за което своевременно ви информирахме.
Неотдавна обаче фолкдивата и бизнесменът показаха любовта си публично. Това се случи на годишните награди на тв Планета в Първа зала на НДК, където се появиха заедно.
Освен това певицата вече не мълчи за чувствата си към Мартин, но е лаконична и не разкрива подробности около живота си с него: “Много съм щастлива. Имам човек до себе си. Бих казала, че е невероятен. Аз съм си го харесала от много време, така да се каже съм си го заплюла. Отношенията ни са хармонични, много се разбираме във всяко едно отношение.  Неразделни сме.” В предаването Нека говорят на Росен Петров Анелия сподели, че приятелят й я ревнува, но в рамките на нормалното. В същото време тя заяви, че е постигнала пълното си щастие и няма какво повече да иска от живота.

По всичко личи, че съществува известно противоречие и нещата май не са толкова розови.
Истина е, че Анелия и Данона се обичат, но бащата на момчето не бил във възторг от връзката на сина си, научи СЛАВА от свои източници. Говори се, че родителят, който е собственик на транспортната фирма, обслужваща известната марка млечни продукти, не харесвал това, че детето му си има вземане-даване с фолк певица. Марто бил на крехка възраст, поради което бил просто залитнал по красивата заралийка.

Клюкари разправят, че преди време Ани била претендентка за рекламно лице на млечната фирма. Изпълнителката се надявала да подпише солиден рекламен договор. Ако се вярва на мълвата бащата на влюбения младок обаче не само че не ударил никакво рамо, но дори сам осуетил подготвения контракт.
В крайна сметка двамата влюбени напук на всички продължават да афишират любовта си и вече живеят в общо жилище в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !