Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Патриархът: Най-гледан по бТВ

Специалната програма, която bTV излъчи за избора на...

2 години затвор за изнудвача на Синди Крауфорд

отпечатай новината

09.03.2010 17:30 | Видян 4655 пъти

2 години затвор за изнудвача на Синди Крауфорд

Двадесет и шестгодишен германец бе осъден днес на две години затвор за това, че е изнудвал топманекенката Синди Крауфорд, съобщи ДПА, цитирана от БТА.
Обвиняемият призна пред съда в германския гр. Кирхайм унтер Тек, че е използвал снимка на дъщерята на Крауфорд, за да получи пари от нея, след като миналата година е бил депортиран от САЩ в Германия.
На фотографията дъщерята на манекенката е със запушена уста и вързана за стол. Смята се, че снимката е направена по време на игра на "стражари и апаши" миналото лято в дома на Крауфорд от гувернантката на момиченцето, която я е дала на мъжа.
Твърди се, че той заплашвал да продаде снимката на медиите, ако не получи 100 000 евро. Първоначално мъжът получил 730 евро от съпруга на Синди Ранди Гербер, който е собственик на нощен клуб. Според осъдения той взел тази сума като обезщетение, тъй като искал да докаже, че на гувернантката не може да се разчита.
По-късно мъжът бил задържан в САЩ и депортиран в Германия, откъдето започнал да звъни на семейство Крауфорд, настоявайки да получи все по-големи суми.
Съдията характеризирал действията на германеца като акт на отмъщение срещу семейство Крауфорд, тъй като смятал, че Гербер е отговорен за депортирането му.
След като бил принуден да остави приятелката си в САЩ, изнудвачът възнамерявал да използва парите, за да я доведе в Европа, където да започнат нов живот. В крайна сметка мъжът се предал на полицията през ноември миналата година. БТА

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !