Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Откриха първия бутик на марката Polo Ralph Lauren у нас

отпечатай новината

10.03.2010 17:15 | Видян 3868 пъти

Откриха първия бутик на марката Polo Ralph Lauren у нас

За ценителите на лукса, модна къща „Агресия” придаде нов облик на един от своите бутици в София и с това внесе влиянието на американския лукс по отношение на мъжката мода  в България.

Елегантният бутик, намиращ се на ул. „Алабин” № 60, на най-голямата шивашка компания у нас, вече е официален представител на реномираната американска марка– „Polo Ralph Lauren- Blue Label”.

На откриването присъстваха част от най-изявените ценители на качествената мъжка мода в лицето на „Агресия” – г-н Валентин Михов, собственикът на бутиците за бижута и диаманти “SSG” Момчил Михайлов, както и  мощно генералско присъствие, начело с Красимир Петров, Васко Василев и Красимир Занев. Сред гостите бе и арх. Таня Дикова, снаха на главния архитект на София арх. Петър Диков.

Собствениците  на „Агресия Груп” г-н Александър Антов и неговата половинка г-жа Мария Антова, както и мениджърът на компанията - г-жа Мая Асенова, приветстваха гостите. 

От европейската централа на Ralph Lauren присъстваха г-дата Александър Вирт /регионален търговски директор/ и Бастиан Амелонкс/мениджър продажби на мъжко облекло/, които с типична немска прецизност и възхита споделиха, че бутикът на “Агресия” е един от най- оригиналните като „корнер на марката” в цяла Европа.    Допълнително настроение внесоха и моделите,  които с модно ревю възхитиха дамската част на събитието.

Колекцията за пролет-лято 2010  на Polo Ralph Lauren налага цветове и материи, с които българския мъж ще изглежда едновременно елегантен, a и в крак с последните модни тенденции при спортно –елегантния сегмент.

Преобладават пастелните тонове на цветовете- синьо, розово, зелено, лилаво. А кройките са несравнимо лежерни, повлияни от бохемската същност на дизайнера Ralph Lauren. Аксесоарите са традиционните за марката- бейзболни шапки, кожени колани и спортно-елегантни чанти. Най-характерни са ризите и блузките тип „поло”, които са най-продаваните мъжки облекла в цял свят.

Повече снимки може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !