Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бъдещите брадъри ще живеят на над 1000 кв.м. площ

отпечатай новината

12.03.2010 15:30 | Видян 5167 пъти

Бъдещите брадъри ще живеят на над 1000 кв.м. площ

И през този сезон “Big Brother” може да се похвали с уникална, функционална и модерна Къща. Съквартирантите ще живеят на обща площ от 1155 кв.м. Дворът е разположен на 366 кв.м., като в него се намират ресторант, магазин и фризьорски салон. Барбекю и мека мебел под откритото небе дават възможност на съквартирантите да се радват на по-топлите пролетни вечери.
Интериорът на Къщата предразполага към интересни преживявания и предизвикателства. Стабилността на българското семейство ще намери опора на бетонните маси за хранене, специално проектирани за Къщата на “Big Brother Family”.
Дървото на живота символно ще бди над семейния уют и съквартирантите в предаването. Като извор на познание и съвършен талисман пред дървото на живота участниците ще открият тайната на семейното щастие и хармония.
Къщата разполага с 4 спални, хол, всекидневна, кухня, трапезария и 3 бани. Интериорът и обзавеждането съчетават модернизъм и уют. Плочките в една от баните на Къщата са ръчна изработка. Кухнята и трапезарията са проектирани специално за Къщата на “Big Brother Family”, за да могат съквартирантите да почувстват себе си като част от едно голямо семейство. Стените във всички помещенията са декорирани с богата гама от цветове, които са в унисон с колорита на участниците.
Заради децата в Къщата продуцентите на предаването нарушават най-важните принципи на “Big Brother” – изолацията и контакта с външни лица. Всеки ден малките участници ще ходят на детска градина и училище в учебен център, лицензиран от Министерство на образованието и науката.
Родителите на всяко дете могат да избират дали то да участва заедно с тях в предаването, дали да бъде с тях през цялото време в Къщата или само през уикендите.
Нова телевизия и продуцентите на предаването са взели всички мерки, за да бъдат спазени всички международни и български закони за правата на детето. В “Big Brother Family” ще участват деца на възраст между 2,5 и 7 годишна възраст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !