Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мастило на ново клубно турне

отпечатай новината

18.03.2010 14:00 | Видян 4132 пъти

Мастило на ново клубно турне

От края на миналата година група Мастило стартира с нов, модерен и провокативен проект. В него бг групата залага на изцяло ново клубно звучене като преплитат в  песните си електронни елементи. Парчето Get out беше първият сингъл, който определено изненада най-верните фенове на групата, не само с промененото звучене, но и с нова фешън визия.
Мастило не спря до тук - веднага след излизането на видеото към парчето, те тръгнаха на клубно турне, за да могат да представят проекта си и да съберат мнения от почитателите си за новата насока.
През март месец групата тръгна на второ клубно турне из страната. До момента музикантите посетиха клубове в градовете Плевен, Стара Загора, и Бургас, а в столицата имаха участие в “The big apple”. Предстои им участие в пиано бар Магнито отново в София, на 18 март (четвъртък), от 22.00 часа.
След като вече успешно изпяха „Get out I need you so much” от новия им проект, те са готови  да зарадват феновете си с нов трак. От средата на февруари по радиостанциите се завъртя новата песен, която е на български език и носи романтичното заглавие: В ръцете ти е най-добре. Парчето е потенциален хит на групата и обещава да стане една от любимите песни на всички, които се носят на крилете на любовта. Само за първите дни от пускането си, песента има над 11 300 гледания в музикалния портал vbox7.com.
Освен с новата песен, Мастило ще зарадват феновете си с нов, свеж и модерен репертоар за клубното си турне. Част от новата програма на групата са изпълнения на песните на: Lady Gaga, Katy Perry, U2, Robbie Williams и Kelly Clarkson.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !