Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Асдис Ран се разделила с мъжа си тайно?

отпечатай новината

20.03.2010 09:00 | Видян 8350 пъти

Асдис Ран се разделила с мъжа си тайно?

Футболната съпруга Асдис Ран е напът да премине в графа разведени, научи СЛАВА от източници, пожелали анонимност. Клюкари издадоха, че блондинката се е разделила със съпруга си – бившият цесекар Гардар Гунлаугсон и упорито пази в тайна личните си драми. Говори се, че наши богаташи вече имали сексуални мераци към Ледената кралица и упорито я сваляли. Дали Асдис ще поддаде, остава да видим.

Напръв поглед скромната и тиха красавица се оказа истинска тигрица и палавница. Преди няколко месеца избухна сексскандал на международно ниво, в който бе намесено нейното име.
Припомняме, че английският вестник Сън започна разследване за любовните истории на хубавицата и е пуснал агенти у нас и в Исландия. Българският сайт novsport.com разказва, че повод за ровичкането в личния й живот е поредица сексскандали с футболисти в Англия. Първи бил разкрит капитанът на Челси Джон Тери, хванат да изневерява на съпругата си. Ашли Коул също бил разобличен в извънбрачни връзки. Излезли кирливите ризи и на бившата звезда на Челси и Барселона и настоящ играч на Тотнъм Ейдур Гудьонсен, като в неговия списък със завоевания влизала и Асдис. Двамата се запознали на ревю в Исландия, след което красавицата няколко пъти гостувала на нападателя в Лондон.

Асдис се е установила трайно в България и няма никакво намерение да я напуска за сега. Животът й тук е наистина бляскав – върти моден бизнес, снима се за корици на списания, участва в риалити шоута. Докато мъжът й гледа децата. Дали и у нас му изневерява както в чужбина, не се наемаме да даваме категоричен отговор. Но със сигурност раздялата й с Гардар не е плод на различия в характерите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !