Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Футболист от ЦСКА преби Катрин Вачева

отпечатай новината

24.03.2010 10:20 | Видян 15303 пъти | Гласували 1

Футболист от ЦСКА преби Катрин Вачева

Нападателят на ЦСКА Орлин Орлинов преби манекенката Катрин Вачева. Той е задържан в 6-о РПУ в София.
Катрин Вачева е известна като подгласничка в първия у нас конкурс Мис Силикон, от участието си в риалитито на Слави Трифонов Бягство към победата, както и като  репортер в МСАТ.
Инцидентът се случил през нощта на събота срещу неделя в комплекса Манастира в полите на Витоша.
Двамата се запознали в заведение и манекенката отишла да откара Орлинов до комплекса, в който живее.Той я пребил и не я пуснал в продължение на 8-10 часа, което било равносилно на отвличане.
Катрин е със сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания.

"Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми "Коя си ти, къде ще ходиш?". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. "Не пищи", ме предупреди, защото щяло да стане по-лошо", разказа пред телевизията пострадалата.
В апартамента си скандалният футболист продължил с побоя.
"Целият му паркет в хола беше с моята кръв. Каза ми, че трябвало много бой да ям. Защото съм била хубава, а хубавите жени трябвало да бъдат бити".
Вачева избягала от него чак на сутринта. "Реших да споделя, защото и други момичета може да му се вържат и да ги обезобрази", обясни още тя.
Орлинов признал, че е насилвал Вачева, но "само малко". Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу нападателя на ЦСКА за отвличане и нанесен побой.
"И друг път е удрял момичета. Още тук, в Славия, имаше инцидент с дъщерята на наш колега. Влязъл с желязо в съблекалнята и казал, че ей сега ще я пребие. Мястото му е в затвора", коментира инцидента президентът на Славия Венци Стефанов, където Орлинов играше преди.
Във футболните среди той не се слави с много добро име, разказаха запознати пред slava.bg. Според слуховете бил изгонен от Славия заради лоша дисциплина и слаба игра.
Той все още е част от отбора на ЦСКА, но опитвали да го продадат, тръби клюката. Причините били отново лоша дисциплина и създаване на интриги в отбора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !