Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Стани истински DJ

отпечатай новината

25.03.2010 13:00 | Видян 3476 пъти | Гласували 1

Стани истински DJ

The Magic of Production (TMOP)  е единствения семинар в България, който може да те научи как да бъдеш истински DJ и най-вече продуцент на собствена музика. Зад този амбициозен проект застава един от най-популярните DJ-и на Балканите , Живорад Милич (DJ Lion). До него застава и един обещаващ талант, който съвсем скоро ще се представи с един грандиозен проект – Иво Стоилов (Yobi) и разбира се с подкрепата на Pacho b и Pepo от Ellectrica.  Благодарение на дългия си и богат опит,  DJ Lion е изградил програма по достъпен за начинаещите начин. Самата програма е разделена на две нива, като по-лекото ниво е подходящо за абсолютно всеки, които харесва музика и иска да се занимава с нея. Второто ниво е пригодено за вече навлезли в областта и дори професионалисти.
Концепцията на TMOP  е различна от всичко правено до сега, защото е изградена само и изцяло върху това да предаде тънкостите на създаването на едно парче и разбира се да доведе до неговото издаване за чуждестранен  или местен лейбъл. Това е и единствената програма, която не изисква от вас да се въоръжите с най-последната техника, защото преподавателите от TMOP са се погрижили  и за това.
По време на семинара, Вие правите парче, което е под формата на original mix. Всички по-напреднали пък ще имат възможността да направят ремикс на това парче, като най-добрите ще бъдат издадени. По време на обучението на някои от уроците ще присъстват най-известните български DJ и Продуценти за електронна музика. Накрая на семинара ще Ви бъде предоставен пакет с нужните за него материали (Samples, Vst-Plugins), за да продължите това което сте научили от вкъщи. Едно от най-големите предимства на този семинар е че след неговото завършване вие вече сте част от една голяма сцена, която може да открие невероятни възможности и най-вече  ще имате уникалният шанс да поддържате контакт с едни от най-добрите в електронната музика. Научете повече и вижте как хората минали програмата са променили живота си на :
http://www.facebook.com/pages/The-Magic-Of-Production/198884496717?ref=ts , www.e-bookingdj.com
Очаквайте семинара и в София през май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !