Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана: Срам ме е от колежки

отпечатай новината

29.03.2010 10:27 | Видян 22994 пъти | Гласували 6

Ивана: Срам ме е от колежки

Фолк певицата Ивана даде уникално лично интервю за в. Супер 19’.

Щастлив човек ли сте?
Да. Поне така мисля. Опитвам се да бъда щастлива.

Какво е щастието за Вас?
Щастието е това, което не мога да опиша, когато ми задават този въпрос. Когато си щастлив обикновено не се замисляш за това. Осъзнаваш го, когато си отиде. Не разбирам кой ни направи такива и ни накара да повярваме, че придобивките и постигнатите цели са основание за щастие. Повлияни може би от средата или от семейството, сме научени да гоним материалното – да си купим къща, дреха или кола и едва тогава да се чувстваме щастливи. Но в търсенето на щастието и чакането то да ни сполети, забравяме да живеем, забравяме, че щастието е тук и сега. 
Жива и здрава съм, близките ми също, пълна ми е къщата, имам работа, вечно съм на път, имам с кого да споделя и за хубаво, и за лошо, имам с кого да помълча... щастлива съм.

А любовта? Колко важна е?
Любовта е всичко - стимул за работа, повод за промяна, смелостта да правиш неща, които не си допускал, че можеш да правиш. Любовта е причина за живот.

Какво значение имат парите за Вас?
Който казва, че парите не са важни или не го осъзнава, или се самозалъгва. Важни са. Носят удоволствие, те са начин на живот. Може би е вярна поговорката, че когато бедността влезе през прозореца, любовта излиза през вратата.

За какво се молите най-често?
За здраве за мене за най-скъпите ми хора. И да бъдат възможно най-дълго време до мене.

Кое е най-голямото ви прегрешение?
Е, чак прегрешение... Грешки - да. Понякога несъзнателно допускам такива. Но се научих, когато сгреша да поискам извинение. 

Какво не можете да си простите?
Не мога да си простя, че съм прекалено взискателна към себе си и съм все недоволна от това, което съм направила. Все искам да е по-добре. Все си казвам „можеше и още, и още”.

Кое е най-голямото Ви постижение?
Най–голямото ми постижение е, че виждам себе си като реализиран човек. Че съм 2 в 1. Отгледах дете и се наложих като изпълнител. Всъщност през целия си живот съм тъкала на повече от „два стана”. Обичам да ми е трудно. Но съм голям инат и, като се захвана с нещо, искам да го правя „ като хората”.

С какво печелите хората?
С това, че ги гледам в очите, че казвам това, което мисля, че говоря на техния език. Когато правя песните си, мисля за тях и те го усещат. Ако си изпял нечии мисли, любови, болки, ревности...всякакви чувства, ти си спечелил човека. 

Коя е най-голямата Ви загуба?
За мен голяма загуба е смъртта на близък човек. Благодаря на Бога, че хората, които обичам и са важни за мен, са живи и здрави.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !