Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Радост от Модерно заряза продуцента на Биг Брадър

отпечатай новината

29.03.2010 12:00 | Видян 8098 пъти

Радост от Модерно заряза продуцента на Биг Брадър

Радост от Модерно, която миналото лято започна роман с продуцента на Биг Брадър Ники Николов, вече го била забравила. Двамата се разделили поради несходство в характерите и много караници, съобщи в. Супер 19'.

Светската телевизионна двойка беше сред смятаните за най-хармонични телевизионни дуети. Още повече, и двамата участници в комбината, се разделиха с половинките си при все, че имат малки деца.

Така подозренията, че водещата е искала да понаучи повече в занаята на продуцент, който й се наложи да практикува, наред с воденето на Модерно, отново се лансират като причина номер едно за връзката.

Началото наиграта настъпва преди малко повече от година, когато Радост е водеща на първото издание на Денсинг старс по бТВ, а шеф на екипа на предаването е Ники Николов. По онова време той временно е скаран с Нова телевизия, а Биг Брадър се осъществява от друг екип. Любовта между началника и водещата обаче не избухва изведнъж. Лятото на миналата година, когато Радост получава предложение да зареже продуцентите си и сама да прави предаване, е и моментът, когато тя се събира с Ники. Това става повод за поредица от изповеди на звездата и на зарязания й съпруг – производител на асансьори, пред различни жълти и сериозни медии.
Дали сега двамата пак ще се съберат? 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !