Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Алекс, Белослава и Йоана пеят с розово шампанско

отпечатай новината

16.03.2008 09:00 | Видян 12203 пъти | Гласували 3

Алекс, Белослава и Йоана пеят с розово шампанско

Три диви на българската музикална сцена Белослава, Алекс Раева и Йоана застават за първи път заедно пред микрофона, на атрактивното парти Like Women do it, организирано от Totally Erected Events и вдъхновено от звездния вкус на Moet&Chandon. Тематичният купон е първото парти от серията събития, които Totally Erected Events стартира в най-добрите столични клубове. Концепцията на Like Women Do It e изцяло подчинена на силата на жените и способността им деликатно и нежно да контролират силния пол.
Музиката - само за ценители - е неустоим микс от сета на Dj Ilko и импровизациите на трите диви на вечерта - Белослава, Александра Раева и Йоана, които ще се появят в неочаквано амплоа. Изненадващи Купидони, небесни създания и атрактивни жени ще ви напомнят, че животът е безкраен празник!
 
Ексцентричният гений Салвадор Дали се обясняваше в любов на живота на френски език с красивото Il Faut Rigoler ("Трябва да се забавляваме"), елате и вижте как го правим ние - с вкус на шампанско и опиянена фантазия.

Кога: 19 март, 22.30
Къде: клуб "Маскара"
Защо: Защото жените го правят...и мъжете го харесват
Вход: 15 лв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !