Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Христо Сираков: Сериозните жени не ме харесват вече!

отпечатай новината

01.04.2010 09:20 | Видян 13641 пъти | Гласували 1

Христо Сираков: Сериозните жени не ме харесват вече!

Тази вечер гост в „Шоуто на Иван & Андрей” бе един от най-богатите бизнесмени в България - Христо Сираков. В мъжки разговор за жени с двамата водещи, Сираков призна: „Сериозните жени не ме харесват вече! С мене жени няма!”. Мъжът, прелъстил желани българки като Ирен Онтева, Алекс Раева, Петя Григорова, Петя Велкова, Златка Райкова, Зара и много други красиви жени отсече, че това е минало. Заможният чародеец определя отношенията си с толкова много красавици като търсене на идеалната жена. На въпрос дали манекенките, с които е бил надхвърлят сто, господинът с прозвище „Ицо 100-те манекенки” скромно отговори, че не е броил жените, с които е бил. „Не знам да броя толкова много!” – добави той шеговито. Иван & Андрей изкопчиха от госта си с емблема на „плейбой”, че се е влюбвал малко пъти. Той призна още, че истински влюбен е бил в първата си съпруга Мария, на която десет години не е изневерявал. Мъжът-мечта на много жени бе категоричен, че изневяра няма, ако си влюбен. По отношение на манекенката Ирен Онтева, от която Сираков има дете, той сподели: „Имаме истински прекрасни отношения, гледаме си сина заедно!”. За това дали са заедно или разделени със Зара, Сираков бе ироничен: „Да, през океана си държим ръцете!”. Той бе искрен, че до някъде страда за нея, тъй като това между тях е било истинско. Разликата във възраста помежду им е двадесет и девет години. Иван & Андрей полюбопитстваха защо гостът им излиза с доста по-млади от него момичета, а той отвърна: „Защото ми харесват естетически!”. На въпроса дали е готов да сключи брак, серииният прелъстител заяви, че в момента няма друга връзка и не иска да се обвързва.
Извън личните въпроси, преуспелият бизнесмен Христо Сираков беше попитан за обсъждания напоследък данък „Лукс”. Той определи, че лукса е „да имаш повече блага от другите” и подкрепи напълно тази мярка на правителството. Според него, който има повече пари, трябва да плаща и повече данъци. Сираков изрази своята подкрепа за новото правителство като бе еднозначен в позицията си: „Бойко Борисов има твърда ръка!”.
Иван & Андрей изразиха мнение, че покрай всичките тези жени остава в сянка, с какво точно се занимава гостът им. Сираков разсея тяхното любопитството като уточни, че има хотел, ресторант и дори фабрика, но напоследък се занимава с консултантска дейност по европейски проекти.
На финала на разговора дръзките водещи подариха на госта си кутия с презервативи. С риск да ги разочарова, опитният мачо разкри, че не ползва презервативи, защото е само със сигурни хора.

В студиото на Иван & Андрей бяха поканени и девойките от най-младия дует в поп-фолка – Дебора и Кристиана, които нашумяха с това, че носят ликовете на двамата водещи между краката си. Верните фенки на забавните телевизионери неуморно засвидетелстваха гордостта си от факта, че са израснали с тях и техните предавания. Освен, че се появиха с лицата и имената на Иван & Андрей върху интимните си части, едната от двете красавици - Дебора, показа лично на Иван гърдите си в ефир, както беше се заканила предварително. Двамата телевизионни любимци на изгряващото поп-фолк дуо, видимо бяха смутени от дързостта на палавите си гостенки. 
В „Шоуто на Иван & Андрей” очаквайте на живо поредния дебат върху най-вълнуващото риалити „Биг Брадър Фемили” с четири устати жени. Този път ще се срещнете със смелата журналистка Маргарита Михнева, „Мис Плеймейт” – Златка Димитрова, известна още като „черната Златка”, поп-фолк фурията Бони, както и вдовицата на Дими от „Сленг”, ПР и ТВ водеща, ослепителната Ива Екимова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !