Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Давид – българският Том Круз

отпечатай новината

13.04.2010 15:00 | Видян 6680 пъти

Давид – българският Том Круз

Три семейства застрашени от изгонване...

Понеделник вечер бяха вторите номинации на Big Brother Family. Най-много точки събраха домоуправителите на къщата Чавдар и Радка. Възрастните съквартиранти отдавна подозираха, че ще бъдат номинирани. Семейство Каменарови получи 9 точки, заради това, че странят от останалите. За негативния вот по-виновна е леля Радка. Тя получи 7 точки.

Вторите, номинирани за изгонване са обичайните заподозряни семейство Цветанови с общо 8 точки. Новината за спасяването на Цветелин и Ванеса от зрителите на шоуто миналата седмица предизвика бурна реакция на неодобрение сред съквартирантите и им спечели повече врагове в къщата. Цветелин е кротък и дори едва забележим в присъствието на съпругата си Ванеса. Подозрителното преобразяване му донесе 7 точки от съквартирантите.

Последните застрашени от изгонване в четвъртък са семейство Шопови с общо четири точки – две за Мария и две за Стоян. Три от тях русенската двойка получи от семейство Цветанови. Конфликтът между Цветелин и Стоян назрява от дни. Снощи видяхме как Стоян целуна до кръв Цветелин. Дали това ще повлияе на вота на зрителите и как ще реагира капризната му съпруга Мария?! Предстои да резберем...

На номинираните наистина ще им трябва успех, защото в четвъртък две семейства ще напуснат къщата на Big Brother Family. Кой ще си тръгне и кой ще остане зависи изцяло от зрителите...

Давид – българският Том Круз...

Давид и Елеонора се върнаха от любовния уикенд, които Big Brother им осигури, за да решат проблемите си. Семейната терапия постига желания ефект, защото по време на почивката двамата намериха физическа близост.

Big Brother може да не вижда всичко, но със сигурност чува всичко! По време на живото предаване понеделник вечер беше излъчен запис от хотелската стая на Давид и Елеонора в Боровец. Семейство Качанови не само са правили секс, но и са уговаряли своята стратегия за игра в къщата.

След тези разкрития, младото семейство свали маските и картите си пред зрителите на Нова телевизия. Те влезнаха отново в къщата, защото според тях публиката обича актьорите. Като основен сценарист, Давид пое инициативата за интересното развитие на играта им. Това промени представите на всички за мъжът без право на дума и мнение. Сега той е добър стратег и актьор – истински Том Круз.

Безследно изчезналите бяха приети от останалите съквартиранти с шеги и закачки. Новото амплоа на Давид и Елеонора обаче е подозрително за всички. „Целуват се и се правят на влюбени” – каза малко по-късно Радо. Ще се справят ли Давид и Елеонора с мисията, която сами си поставиха? Те се скриха в убежището на любовта от бурята на номинациите, но докога ще трае тяхното спокойствие?

Рожден ден и нажежаване на страстите до червено...

Забавното парти за рождения ден на Веселин нагорещи страстите на съквартирантите до червено. Под влиянието на умерено количество алкохол, се проявиха първите изблици на настроения в къщата. Видяхме как русенецът Стоян лепна кървава целувка на Цветелин под виковете „Горчиво” на съквартирантите си.

След сблъсъкът на титаните, Стоян се разкая в изповедалнята, а на Цветелин каза: „Направихме сеира на България!”. Дали тази проява ще повлияе на вота на зрителите и как ще реагира капризната му съпруга Мария?! Дали Стоян не си вкара автогол? Предстои да разберем...

Привидно забавният Павлин също прекрачи всички граници на добрия тон и възпитание. За една вечер той се скара с жена си, смути съня на възрастното семейство в къщата и се сбори с рожденика. Павлин заля завивките на семейство Каменарови с шампоан, след като не можа да ги събуди с викове. А шеговитата му борба с Веселин към края си заприлича на играчка-плачка.

Наказанието...

За тези провинения и други прояви на агресия на територията на къщата Стоян, Цецо, Веселин, Давид и Павлин са наказани от Big Brother. До полунощ в четвъртък никой освен тях няма право да се включва в дейностите, свързани с домакинството. Наказаните също така нямат право да посещават ресторанта и фризьорския салон или да отказват нарежданията на останалите съквартиранти.

Тази сутрин мъжете приготвиха децата си за училище, измиха чашите след сутрешното кафе и изпраха прането на съквартирантите си. Дали работата ще канализира тяхната енергия и страстите в къщата ще утихнат?

Какво се случва? Млади срещу стари...

След рождения ден жените се оплакваха една на друга от излагацията на мъжете си, а мъжете се чудеха какво толкова се е случило. Сашка се чувстваше засрамена заради съпругът си, а Чавдар беше бесен заради постъпката на Павлин.

За възрастния мъж това прекрачи границите на играта. Павлин не знаеше как да се извини, а в разкаянието си изчисти хола. През това време Цветелин преразказваше цветисто събитията от рождения ден на Веселин.

Възрастните не искаха да коментират случилото се с останалите. За да разберат какво си говорят домоуправителите и какво е настроението в лагера на старите, съквартирантите сложиха бейбифон до леглото им.

Кой друг ако не оригиналния Цецо може да даде такава идея?! Възрастните обаче не само се оказаха много тихи, но и много наблюдателни: „Big Brother, съквартирантите са поставили подслушвателно устройство!” – докладва веднага Чавдар.

Когато все пак се стигна до гузно извинение от Павлин, леля Радка не го прие. „Те все по-зле ще стават”, каза тя на съпруга си. Това извинение окончателно отряза семейство Каменарови от младите. Какво ще се случи оттук натам?
Кои две семейства ще излязат от къщата четвъртък?
Дали това ще бъдат пасивните Радка и Чавдар или зрителите ще оставят интелигентната двойка в къщата?
Дали няма да са атрактивните Мария и Стоян? Или просташките прояви на русенския диджей заслужават да бъдат наказани?
Или пък Цветелин, който е под светлините на прожекторите от влизането си в къщата, но пък сега е коренно променен и кротък в присъствието на съпругата си Ванеса?
Предстои да разберем...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !