Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

САЩ забраниха на Румен Петков да пие

отпечатай новината

13.03.2008 11:58 | Видян 4451 пъти | Гласували 1

САЩ забраниха на Румен Петков да пие

Американците отказаха на вътрешния министър Румен Петков да му сервират бира в заведение в Ню Йорк миналата седмица, пише “Експрес”.

Румен Петков беше на работно посещение в САЩ и се срещна с представителите на ФБР, Сикрет сървис и Държавния департамент.

Когато решил да разпусне обаче, министърът ударил на камък, разказваха хора от делегацията на Петков.  В заведението, в което седнал да пие бира, категорично отказали да му сервират, защото не могъл да докаже, че е навършил 21 години.

Петков бил забравил паспорта си и не можел по никакъв начин да убеди американците, че е навършил пълнолетие дори по техните закони. Щатските разпоредби категорично забраняват на непълнолетни младежи и девойки да употребяват алкохол.

“Опитахме се по всякакъв начин да кажем на американците, че човекът видимо е на много повече от 21 години, дори че е български министър, но те бяха непреклонни”, разказваха присъствали на комичната случка. Дори и обяснението, че косата на Петков е побеляла не дало резултата и министърът останал на сухо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !