Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория праща щерка си в швейцарски пансион

отпечатай новината

13.03.2008 12:22 | Видян 26184 пъти | Гласували 2

Глория праща щерка си в швейцарски пансион

Фолкфурията Глория още от сега е помислила за образованието на дъщеря си Симона, пише “Експрес”.

10-годишното момиче вече има запазено място в престижен училищен пансион в Швейцария, издадоха близки до певицата.

Според тях преди няколко месеца Глория е имала среща с представители на колежа “Льо Розе”, където годишната такса достигна 30 000 евро.

Ако всичко е наред, малката ще замине на двуседмичен курс в Швейцария през следващата пролет. В училищното заведение пък може да почне да учи чак след две години, когато ще е навършила необходимата възраст за приемане.

Дотогава пухкавата Симона ще набляга усилено на уроци по френски и английски език. “Льо Розе” е сред най-елитните колежи в Европа и неслучайно много богаташи записват децата си да учат там след 7 клас.

Така Глория започва съвсем да заприличва на главна героиня от романа “Кралицата на фолка” на списание EASY, чиято поредна част излиза тази седмица.

Скъпата такса на обучението ще бъде поделена между певицата и настоящия й любовник, който, разбира се, е доста заможен бизнесмен. През последния месец Глория се скъсва от участия в Щатите, което ще и донесе солидни доходи. Изпълнителката е от малкото от “Пайнер”, които не са ощетявани с голям процент. По договора тя оставя не повече от 30% от хонорарите си на музикалния бос Митко Димитров. За разлика от нея други колежки са “глобявани” с по 50 и 60%, и то при по-ниски хонорарни тарифи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !