Труди Едерле: Първата жена,...

На 6 август 1926 г. американската плувкиня Гертруда...

Мария Монтесори: Педагогът, който...

Мария Монтесори (1870-1952) е лекар, педагог, италиански...

Spartacus се завръща

отпечатай новината

14.03.2008 10:14 | Видян 1550 пъти

Spartacus се завръща

След силното парти на 2-ри февруари легендарният клуб `SPARTACUS` се завръща отново за една нощ на 22 март със специален гост MC – NICKIE NICOLE – drag queen от Амстердам.

Организаторите от LIQUID вдъхновени от успеха на първото парти “The legend continues...” са планирали по едно подобно всеки месец с топ изненади от пърформънс артисти и диджеи.

Този месец голямата изненада е Nickie Nicole - скандален артист от Амстердам, който ще взриви купона в ролята на МС.
Дори и 4 години след закриването на `SPARTACUS` легендата продължава - хората, които са посещавали клуба някога, а тези които не са идват в YALTA CLUB, за да да се насладят на уникалната парти атмосферата лишена от предрасъдъци.

В първата част от `SPARTACUS - THE LEGEND STILL CONTINUES …` музиката и атмосферата ще бъде типична за клуба в периода на съществуването му, а във втората част, такава, каквато ако SPARTACUS беше отворен би предоставял на своите фенове.

Ди-джеите и резидент танцьорите на Yalta, както и специално поканените за вечерта обещават да се погрижат за това. Съорганизатори на партито са `LIQUID ENTERTAINMENT`, които стоят зад тематични партита като DISCOTНEQUE, SUN.FUN, HALLOWEEN /You Are So Sexy Nightmare.../, CHRISTMAS WILL BE HOT.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !