Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Слави с нов бизнес

отпечатай новината

21.04.2010 14:00 | Видян 7561 пъти | Гласували 2

Слави с нов бизнес

Слави Трифонов е започнал да прави страничен бизнес в интернет, който изглежда му донася доста добри доходи.
Сценаристът Светослав Митев и музикантът Георги Милчев-Годжи са хората, които движат нещата на Дългия всекидневно пред компютъра.
Митев е доста изявен уеб дизайнер, който се занимава с изработката на сайтове. Той създал наскоро сайт за видеообмен, в който се провеждат състезания за най-продуктивни ъплоудери или иначе казано - този, който качи най-много клипове за един ден печели известна сума пари, информира БЛИЦ.
За да участвате обаче, е нужно да се регистрирате със sms. За да получите други екстри, достъпи до секции в портала и т.н. отново трябва да изпратите sms, чиято цена е 1.20 лв. Оказа се, че всеки sms важи само за един ден.
Сайтът videoboxer.com e направен на 32 чужди езика и по всичко личи, че Слави се надява да пробие на международно ниво и да достигне едва ли не успеха на youtube.com. Засега дневно се достигат около 2000-3000 уникални посещения, а има и доста наивници, които се включват всекидневно в надпреварата да качат възможно най-много клипове.
Общият награден фонд за участниците дневно е около 100 долара, което ще рече, че печалбите, които Слави и хората му регистрират, никак не са малко.
Годжи също има дейно участие в проекта. Той е администратор там и използва всяка свободна минута, за да споделя линкове на видеа на личната си страница във Facebook, с цел да популяризира videoboxer-а. Основно обаче сайтът се поддържа от Светльо Митев, който е оставил своя телефон и личен e-mail за контакти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !